Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Tandvleesproblemen

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Ontstoken tandvlees

Oxyfresh gaat de strijd aan met schadelijke bacteriën die ontstoken tandvlees veroorzaken. Het grote verschil met andere commerciële middelen is dat Oxyfresh éénzelfde of zelfs een sterkere reinigingskracht heeft, maar géén gebitsonvriendelijke ingrediënten bevat.

De bestanddelen Oxygene®, foliumzuur, aloë vera en zink herstellen en genezen een tandvleesontsteking, zónder daarbij de natuurlijke mondflora te ontregelen (zoals chloorhexidine of alcohol). Het "Oxyfresh Gezond Tandvlees Pakket" bevat de méést essentiële ingrediënten waarmee ontstoken tandvlees kan worden tegengegaan.

Hoe werkt het?

Breng een beetje Super Relief Gel aan op een wattenstaafje, smeer het ontstoken weefsel voorzichtig in en laat de gel enkele minuten inwerken. Spoel vervolgens na met Oxyfresh Mondwater en liever niet met kraanwater. 100% tevredenheidsgarantie.Een beginnende tandvleesontsteking kun je als volgt proberen te bestrijden met onderstaande stappen.

  • Poets minstens 2 keer per dag, 2 minuten lang de tanden met een zachte tandenborstel en maak ronde (voorzichtige) bewegingen.
  • Flos met gebogen flosspicks die op zijn minst bestaan uit een fluoride coating en zacht zijden draad. Met de Comfort Clean Flosspicks is het eenvoudig om pijnloos net iets onder het tandvlees te komen.
  • Rager met taps-toelopende interdentale borsteltjes waarvan de borstelhaartjes hechten aan een buigzaam en tandvleesvriendelijk metaaldraadje. (Tip Ragers van Dentek)
  • Neem een monosyringe en vul deze met Oxyfresh mondspoeling. Plaats de monosyringe voorzichtig op de plek waar het tandvlees geïrriteerd is en spray gericht op de tandvleesrandjes of eventuele pockets.
  • Vul daarna een plastic bitje met Oxyfresh Super Relief Gel en plaats het op de boven- of onderkaak. Laat de ontsmettende en genezende gel 15 minuten in de weefsels intrekken en spoel daarna met Oxyfresh mondspoeling.
  • Masseer als laatste het ontstoken tandvlees met de rubberen massagetool uit de Profikit. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en het genezingsproces versneld.
  • Uiterlijk na twee weken zal er verbetering moeten zijn opgetreden. Lukt het niet zelf? Raadpleeg dan altijd een tandarts.