Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Slechte Adem hond en kat

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Slechte adem hond (en kat)

Niet zomaar zijn de producten van Oxyfresh Pets razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen over de hele wereld.

Een slechte adem bij honden en katten is namelijk eenvoudig én diervriendelijk te verhelpen met OxyFresh Pet mondwater en tandpasta.

Wat is er zo uniek aan deze producten?

Oxyfresh Pets bevat een effectief assortiment tegen vieze geurtjes bij huisideren. Het grote verschil met andere merken is dat OxyFresh Pet gebruik maakt van actief zuurstof, ook wel Oxygene genoemd en geen dubieuze bestanddelen bevat.

Andere fabrikanten maken veelal gebruik van chemicaliën, alcohol of andere bijtende ingrediënten zoals sodium lauryl sulfaat. Bekijk het frisse adem pakket hier Oorzaak slechte adem bij dieren Stinkende bekgeur bij honden en katten ontstaat voornamelijk door anäerobe bacteriën die zich verstoppen tussen de moeilijk-schoon-te-houden delen van het gebit zoals op de achterkant van de tong en rondom de tanden of tandvlees.

Tussen deze plekjes produceren bacteriën een stinkende zwavellucht waardoor uw viervoeter flink uit zijn bek kan ruiken. Naast de vieze geur die deze bacteriële plak teweegbrengt, is de zwavellucht ook schadelijk voor de algemene conditie van de bek.

Oplossing: Active Oxygene

Anäerobe bacteriën kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en hydraterende omgeving. Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid zuurstof (Oxygen) kunnen bacteriën niet overleven en geen stinkende zwavelgassen meer produceren. Het mondwater en de tandpasta van Oxyfresh for Pets bevatten een flinke concentratie zuurstof. Voordeel van Oxygene Actief zuurstof bestrijdt bacteriën op een diervriendelijke en natuurlijke manier, zonder kans op bijwerkingen. Andere fabrikanten van verzorgingsproducten voegen vaak bestanddelen toe zoals alcohol en chemicaliën die lijken te helpen, maar nadelige gevolgen kunnen hebben voor dieren op lange termijn. Kies daarom voor OxyFresh! OxyFresh Pets neutraliseert stinkende geuren en creëert tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor uw hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt.

Wat doet Oxygene nog meer?

Actief zuurstof helpt tegelijkertijd effectief tegen oorinfecties, stinkende vacht en vieze geurtjes in het tapijt of andere plekken zoals de hondenmand waar uw huisdier zich graag bevindt. Oxygene vindt u daarom ook terug in onze producten OxyFresh Pets Deodorizer, OxyFresh Pets Ear Cleaner en Oxyfresh Pets shampoo. Waarom is gebitsverzorging bij huisdieren zo belangrijk? Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstoken tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen. Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen. Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit.

Totale gebitsverzorging:

1. Verwijder eerst al het tandsteen met dit handige haakje

2. Poets met een speciale hondenborstel en OxyFresh Pets tandpasta

3. Voeg vervolgens Oxyfresh Pet mondwater toe aan het drinkwater

OxyFresh Pet producten bevatten alleen diervriendelijke ingrediënten die uw hond of kat beschermen tegen slechte adem, ontstoken tandvlees en oorinfecties

Zijn vrij van alcohol, chemicaliën en andere bijtende bestanddelen die weefsels in de bek van uw hond kunnen irriteren en beschadigen

Het gebit van uw huisdier verzorgen met Oxyfresh For Pets mondwater en tandpasta, resulteert in gezond tandvlees, sterkere tanden en een lekker ruikende adem.

Uw viervoeter zal van u houden!