Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

FAQ

Voor wie is Oxyfresh bedoeld?

Het assortiment van Oxyfresh is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van chronisch slechte adem, ontstoken tandvlees, tandsteen, tongaanslag, monddroogheid, aften en tonsilstones. Daarnaast is Oxyfresh voor iedereen die zijn of haar mond alléén de állerbeste verzorging gunt

Wat maakt Oxyfresh uniek ten op zichte van andere producten?

Veel fabrikanten klampen zich vast aan verouderde formules, voornamelijk gemengd met bestanddelen die een negatieve invloed hebben op het gebit en mondweefsels. Pas daarom op met producten die alcohol, kleurstoffen, sodium lauryl sulfaat, saccharine, chloorhexidine, triclosan en cetylpyridiumchloride bevatten.

Ze kunnen de mond verdrogen, aften creëren en bruine aanslag op de tanden veroorzaken . In ons assortiment komen mondonvriendelijke ingrediënten niet voor.

De Oxyfresh-formule bestaat uit 100% natuurlijke stoffen die wetenschappelijk heeft bewezen een speekselstimulerende werking te hebben, maar óók slechte ademgeuren neutraliseert en tegelijkertijd meehelpt aan een gezonde mondflora.

Wat is de oorzaak van slechte adem?

Waar de bron van slechte adem zich ook bevindt, het zijn vooral de anäerobe bacteriën die stinkende ademgassen veroorzaken. Ze zijn voortdurend bezig met het verteren van eiwitten en voedselresten, waardoor vieze geurtjes vrijkomen.

Wat zijn anäerobe bacteriën?

Anäeroob betekent; zonder zuurstof. De naam zegt het al. Anäerobe bacteriën kunnen namelijk alléén overleven in de droge, speekselontbrekende en zuurstofarme ruimtes van de mondholte. Anaerobe bacteriën bevinden zich in de tandvleesranden, keelamandelen, langs de tanden en tussen de tongpapillen. Door tongreiniging, flossen, spoelen en poetsen met Oxyfresh kan slechte adem worden verholpen.

Hoe kunnen anäerobe bacteriën onschadelijk worden gemaakt?

Door een zuurstofrijke en speekselvloeiende mondholte te creëren (in combinatie met tongreiniging), kan men deze bacteriën uitschakelen. Oxyfresh doet dat.

Wat is actief zuurstof?

De producten van Oxyfresh bevatten sodium chlorite, een afgeleide van chlorinedioxide. Op het moment dat sodium chlorite in contact komt met de mondweefsels verandert ze in actief zuurstof. Actief zuurstof wordt steeds vaker in ziekenhuizen toegepast vanwege haar opvallende genezende en ontsmettende werking. De slechte orale bacteriën kunnen simpelweg niet overleven in een zuurstofrijke omgeving.

Hoe bestrijd ik slechte adem in zijn totaliteit?

Slechte adem kan worden bestreden in enkele stappen

  1. Poets de tong met OxyFresh Tongreiniger
  2. Poets de tanden met Oxyfresh tandpasta
  3. Spoel de mondholte 2 minuten lang met Oxyfresh mondwater.

Wil je weten of je last hebt van slechte adem vraag dan een vertrouwenspersoon of gebruik een HC200 slechte adem tester.

Kan ik Oxyfresh in de winkel of apotheek kopen?

Momenteel is Oxyfresh alleen nog online te verkrijgen en in de winkel te vinden bij DIO Mirjam te Groningen

Ik heb OxyFresh mondwater binnengekregen, is dit schadelijk voor mijn gezondheid?

Het is niet erg als u per ongeluk een keer wat mondwater binnenkrijgt. Het is echter niet de bedoeling het mondwater structureel te "drinken." Probeer dit waar mogelijk te voorkomen.

Vragen over Oxyfresh Pet voor huisdieren

Waarom is OxyFresh Pets uniek?

OxyFresh Pets is een perfecte methode om slechte adem bij honden te verhelpen. Het gebit van uw huisdier verzorgen met Oxyfresh For Pets mondwater en tandpasta, resulteert in gezond tandvlees, sterkere tanden en een lekker ruikende adem. Het grote verschil met andere producten is dat OxyFresh Pets werkt op basis van actief zuurstof (oxygene), een volledig natuurlijk ingrediënt dat ervoor zorgt dat de schadelijke bacteriën op een diervriendelijke wijze worden vernietigd, zónder bijwerkingen voor uw viervoeter. De meeste commerciële producten van andere fabrikanten bevatten vaak bijtende antibacteriële chemicaliën die erg onprettig zijn voor uw hond of kat.

Waarom is gebitsverzorging bij dieren zo belangrijk?

Huisdieren waarvan het gebit goed is verzorgd worden gemiddeld 2 tot 3 jaar ouder. Een slechte mondhygiëne vergroot de kans op ontstekingen, waarbij bacteriën het lichaam kunnen binnendringen en schade veroorzaken aan de organen.

Hoe ontstaat tandsteen bij honden katten?

Tandplak verandert in tandsteen als het niet binnen enkele dagen wordt weggepoetst. Het probleem van tandsteen is dat het de tand een ribbelige structuur geeft waaraan nog meer bacteriën zullen hechten en al snel voor ontstekingen kunnen zorgen.

Hoe kan ik tandsteen bij mijn hond of kat verwijderen?

Eenmaal gevormd tandsteen kan eenvoudig worden verwijderd worden verwijderd met de AE Dogz Tandenkrabber. Tandsteen dat zich ver onder het tandvlees heeft gevormd kan beter worden weggehaald bij de dierenarts. Probeer daarom tandsteen altijd te voorkomen door het gebit te poetsen met een tandpasta op basis van actief zuurstof en zink, die je terugvindt in de producten van OxyFresh For Pets.

Wat zijn de ingrediënten van OxyFresh Pets?

Elk product bevat verschillende ingrediënten, deze kun je vinden op de productpagina's.

Wat is de houdbaarheidsdatum?

De houdbaarheidsdatum varieert van 1 - 3 jaar

Kan ik OxyFresh Pets ook in de winkel kopen?

We hopen OxyFresh for Pets binnenkort te verkopen in winkels. Momenteel is OxyFresh Pet alleen online verkrijgbaar.

Voor welke huisdieren kan ik OxyFresh Pets gebruiken?

U kunt de producten van OxyFresh Pet gebruiken voor alle dieren die tanden hebben en gebitsverzorging nodig hebben.