Top

Oxyfresh Frisse Adem Kit

  • Oxyfresh Frisse Adem Kit
  • Oxyfresh Frisse Adem Kit
  • Oxyfresh Frisse Adem Kit
  • Oxyfresh Frisse Adem Kit
rating 5
(4.8 / 5 Reviews)
29,95
Verwachte levertijd: 1 dag


OXYFRESH FRISSE ADEM KIT

Oxyfresh Frisse Adem Kit is een uniek en effectief totaalpakket tegen slechte adem. De producten van Oxyfresh zijn verrijkt met Oxygene en Zink Acetate. Deze ingredienten zijn erop gericht zelfs de méést hevige vormen van slechte adem te verhelpen.

Bestel 2 frisse adem kits voor 25 euro per stuk. 

Wat zit erin? 

Het pakket bestaat uit Oxyfresh mondwater, Oxyfresh tandpasta en een Oolitt Elite Tongreiniger.

Gebruiksaanwijzing 

  1. Schraap uw tong met de Oolitt Elite Tongreiniger
  2. Poets uw tanden met Oxyfresh Tandpasta
  3. Vul 1 à 2 dopjes met Oxyfresh Mondwater en gorgel 2 minuten lang
  4. Lift (tijdens het gorgelen) de kin naar achteren en steek uw tong uit
  5. Spuug het mondwater uit
  6. Minimaal een half uur niet eten of drinken
Wat maakt dit pakket zo uniek t.o.v. van andere producten?

Hoe ontstaat slechte adem?

Ingrediënten

Reviews (5)
rating 5 (4.8 / 5 Reviews)

FreddyCv (19-09-2018) rating 4 Werd beloofd volgende dag te leveren maar de pipo’s Van de pakketdienst hadden zeker een feestje gehad. Al met al gebruik ik OxyFresh al meer dan 7 jaar met volle tevredenheid, nooit meer iets anders, mondgezondheid is er enorm op vooruitgegaan.

Peter (30-09-2016) rating 5 + Dit pakket heeft mijn ademkwaliteit flink verbeterd.

- Verzending was 1 dag te laat

Wijand (22-08-2016) rating 5 Dit pakketje biedt een gehele dag zekerheid tegen slechte adem. Adem is wel degelijk frisser en die irritante smaak is ook weg. 'S morgens ook niet zo'n droge bakkes. Hoe vaak mag je dit spul eigenlijk gebruiken?

JoEyu (27-01-2016) rating 5 Niet verwacht, maar ik ben meer dan tevreden over dit pakket. Mijn partner en ik hebben vanwege het ouder worden sneller last van een droge mond en slechte adem. Met name de standaard producten helpen voor geen meter, omdat mijn mond alleen maar droger maken en mijn adem harder laten stinken.

Verwacht met dit pakket geen prikkende explosie van frisheid waarbij je met je ogen knippert vanwege de mentholgeur. De Oxyfresh producten zijn eerder mild en neutraal, maar helpen juist daarom goed tegen stinkende adembacteriën.

Orabrush is een goede tongborstel om witte aanslag van de tong te poetsen. Kortom eindconclusie : Perfect pakketje voor mijn ademgeur.

Minpunt: Ik had een vraag over de verzending en kreeg geen gehoor. Jammer dat jullie de telefoon niet altijd opnemen, misschien kan daar iets aan gedaan worden? Uiteindelijk hebben je me wel prima geholpen per mail.

Bulterriër (22-12-2015) rating 5 Pakket werkt zowel tegen een droge mond als slechte adem. In combinatie met de mondspray kan ik hier de gehele dag een frisse adem mee creëren!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over