Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh® Mind Nootropic

Supplement voor concentratie en geheugen

10% Combineerkorting

€ 22,00
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor € 20,00 per stuk en bespaar 9%

Bestel er 2 voor €40,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oxyfresh MIND Nootropic Supplement

 • De ultieme “smart drug”
 • Effectieve ondersteuning van de hersenfuncties
 • Activeert de hersencellen
 • Verbetert concentratie, geheugen en helderheid
 • Beschermt tegen cognitieve achteruitgang
 • Beschermt tegen vrije radicalen

Oxyfresh MIND Nootropic Supplement bestaat uit een wetenschappelijk bewezen mengsel van voedingsstoffen, dat je hersencellen op cellulair niveau voedt en activeert. Dit maximaliseert de prestaties van je hersenen, verbetertje mentale capaciteit en beschermt je tegen cognitieve achteruitgang.

Gedurende ons leven vragen we veel van onze hersenen. Toch is onze geest meestal niet onze topprioriteit als het gaat om gezondheid. Naarmate we ouder worden overleeft het lichaam het verstand bij veel mensen. Maar ook jongeren worden tegenwoordig geteisterd door concentratieproblemen. 

Oxyfresh MIND vormt daarom een goede ondersteuning om scherp te blijven. Bijvoorbeeld als je je voorbereidt op een examen of een belangrijke presentatie. Maar ook als je je kind helpt met huiswerk maken, of als je een dagje ouder wordt en de achteruitgang van je hersenfuncties wilt voorkomen.

Samenstelling 

 • Cognizin, een gepatenteerde vorm van citicoline, voorziet de hersenen van de energie die nodig is om gefocust en scherp te blijven.Citicoline beschermt de hersencellen tegen beschadiging en verhoogt de energieproductie van mitochondriale cellen bij een tekort. Citicoline ondersteunt de gezonde mitochondriale activiteit, die nodig is voor langdurige mentale inspanning.
 • Studies tonen een direct verband aan tussen luteïne- en zeaxanthine niveaus en een verbeterde cognitieve functie. Met een hogere niveau van luteïne en zeaxanthine reageer je sneller, is je geheugen beter en heb je een snellere visuele verwerking dan mensen met lagere niveaus. Daarnaast ondersteunen ze het behoud van het gezichtsvermogen. Specifiek beschermen ze tegen de leeftijdsgebonden macula-degeneratie, een oogaandoening waarbij gezichtsscherpte afneemt ten gevolge van het afsterven van kegeltjes in de gele vlek.Luteïne en de verwante molecuul zeaxanthine fungeren als "inwendige zonnebril”. Ze beschermen tegen schadelijk licht en het risico op bepaalde oogaandoeningen.
 • Niacine of vitamine B3 is een essentiële vitamine voor het functioneren van het menselijk Het beschermt tegen ontstekingen en oxidatieve stress. Recent onderzoek geeft de waarde aan voor de gezondheid van de hersenen, inclusief het verbeteren van het geheugen en de helderheid van geest.
 • Acetyl L-Carnitine is een aminozuur dat ook door onze lever en nieren wordt geproduceerd en dat zorgt voor het transport van vetzuren. Het bevordert de gezondheid van de hersenen en het hart. Studies hebben aangetoond dat het de circulatie van energieproductie in de mitochondriën ten goede komt, waardoor een betere concentratie, mentale scherpte en bescherming tegen vroegtijdige veroudering van de hersenen mogelijk wordt.
 • Bacopa Monnieribladextract verbetert de anti-oxidantfunctie in de hersenen en vermindert de schade door vrije radicalen in de hersensynapsen. Dt ondersteunt de plasticiteit van de hersenen. Daarnaast is aangetoond dat Bacopa helpt om angst en stress te verminderen.
 • Alpha-glycerylfosforylcholine is een vetzuur en natuurlijke choline-verbinding, die in de hersenen wordt aangetroffen. Het wordt vaak gebruikt om het geheugen, denken en leren te verbeteren. Van Alpha-GPC is aangetoond dat het de beschikbaarheid van acetylcholine (ACh) in zenuwweefsel verhoogt. ACh is een integraal onderdeel van een gezonde hersenfunctie. 
 • Vinpocetine is een synthetische stof, die al langer wordt gebruikt voor het behandelen van dementie en het verbeteren van het geheugen. Het bevordert zowel het lange als korte termijn-geheugen en verbetert de circulatie en zuurstof in de hersenen. Daarnaast heeft het een gunstig effect op het hart, de ogen en de oren.

Gebruiksaanwijzing

Neem 4 capsules Oxyfresh MIND per dag, samen met een maaltijd.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Niacine (vitamine B3), Acetyl L-Carnitine, Bacopa monnieri extracten, Alpha-glycerylfosforylcholine, Citicoline (Cognizin®), Ginko biloba-bladextract, Luteïne (FloraGLO®), Vinpocetine, Zeaxanthine.

Overige ingrediënten: cellulose, silicium, cellulosepoeder 

Oxyfresh is veganistisch en vrij van gluten en cafeïne.

Inhoud: 120 capsules.

Schrijf je eigen review
OxyFresh® Mind Nootropic
Jouw rating