Top

WAAROM OXYFRESH

WAAROM OXYFRESH
Oxyfresh is één van de meest populaire mondverzorgingsmerken ter wereld en sinds kort te verkrijgen in Nederland en België.

De producten van Oxyfresh werken op basis van actief zuurstof en zink en verslaan daarmee andere commerciële drogisterijmiddelen op basis van effectiviteit en gebitsvriendelijkheid.

Door te spoelen en te poetsen met Oxygene®, ben je verzekerd van een bacterievrije mondholte zónder bijwerkingen! Bekijk onze producten hier.

VOOR WIE IS OXYFRESH BEDOELD?

Het assortiment van Oxyfresh is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van chronisch slechte adem, ontstoken tandvlees, tandsteen, tongaanslag, monddroogheid, aften en tonsilstones. Daarnaast is Oxyfresh voor iedereen die zijn of haar mond alléén de állerbeste verzorging gunt. 

 Wetenschappelijk bewezen slechte adem in de kiem te smoren
 Ph neutrale (niet zure) middelen
 Géén prikkende of bijtende ingrediënten zoals sodium lauryl sulfaat
 Géén tandverkleurende middelen zoals chloorhexidine, triclosan of peroxide
 Xylitol om cariës, tandsteen en bacteriën te voorkomen 
 Mogelijkheid tot het bestellen van producten mét en zonder fluoride
 Foliumzuur en aloë vera tegen ontstoken tandvlees 
 Suikervrij, aspartaamvrij en saccharine vrij
 Alcoholvrije producten die garant staan voor veilig gebruik voor iedere leeftijd
 Geen 'brandend' of prikkelend aanvoelende bestanddelen
 Veilige ingrediënten die bijdragen aan wittere tanden en sterk tandvlees


WAT MAAKT OXYFRESH ZO UNIEK?

Als u kiest voor Oxyfresh, bent u verzekerd van veilige, milde, hydraterende en bacteriedodende mondverzorgingsproducten die garant staan voor een frisse adem, gezond tandvlees, sterke tanden en een natuurlijke mondflora met een rijke speekselvloed.

Alle producten van Oxyfresh bevatten Oxygene, oftewel actief zuurstof. Actief zuurstof neutraliseert slechte ademgassen en maakt bacteriën onschadelijk, zónder negatieve gevolgen voor de natuurlijke huishouding in de mond.

Vrijwel alle andere commerciële producten bevatten ingrediënten (zoals o.a. alcohol, chloorhexidine en sodium lauryl sulfaat) die tanden verkleuren en de mond verdrogen waardoor het probleem juist erger wordt. Tegelijkertijd hebben deze producten een erg lage ph waarde, waardoor het tandglazuur wordt aangetast wanneer de producten worden gebruikt voor een langere periode.

Oxyfresh bevat als één van de enige fabrikanten ter wereld een niet zure formule, die bacteriën op een effectieve manier bestrijdt en ondertussen meewerkt aan een gezonde, gehydrateerde en natuurlijke mondflora.