Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh® Pet Mondwater Hond Kat

Water-additief voor hond & kat voor frisse adem en tegen tandsteen

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

€ 15,00
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor € 12,00 per stuk en bespaar 20%
  • Bestel er 4 voor € 11,00 per stuk en bespaar 27%
  • Bestel er 6 voor € 10,00 per stuk en bespaar 33%

Bestel er 2 voor €24,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

OxyFresh Pet Mondwater Hond & Kat

Niet zomaar is OxyFresh Pets mondwater razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen. Met OxyFresh For Pets Mondwater likt uw viervoeter zijn adem zélf fris

OxyFresh Pet Mondwater is verrijkt met zink en actief zuurstof. Deze twee ingrediënten neutraliseren stinkende geuren en creëren tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor je hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt.

  • Verhelpt slechte adem bij hond en kat;
  • Voorkomt tandsteen;
  • Heelt en verzorgt bij ontstoken tandvlees.

Makkelijk in gebruik

Voeg 1 gevuld dopje mondwater toe aan 1 liter drinkwater. Dagelijks gebruik kan tandvleesaandoeningen helpen voorkomen en de meest frisse adem mogelijk maken.

Waarom is gebitsverzorging van je huisdier belangrijk?

Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstekingen in het tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen.

Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen.

Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit.

Het verschil met andere mondwaters

OxyFresh Pet Mondwater werkt op basis van zink en oxygene®.
Andere fabrikanten klampen zich nog altijd vast aan verouderde formules met alcohol, fosfaat of andere bijtende chemicaliën. Deze stoffen worden als onprettig ervaren en vervelende bijwerkingen kunnen het gevolg voor je viervoeter zijn. Uiteindelijk zal de ademkwaliteit hierdoor juist verslechteren. 

OxyFresh Pet Mondwater is veilig, niet-giftig en heeft géén bijwerkingen. 

Actief zuurstof (Oxygene)

Anäerobe bacteriën zijn de veroorzakers van slechte adem bij mensen en dier. Deze bacteriën bevinden zich in zuurstofarme gebieden in de mond en bek, en kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en gehydrateerde omgeving.

Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid zuurstof, kunnen bacteriën niet overleven en géén stinkende zwavelgassen meer produceren.

Gebruiksaanwijzing OxyFresh Pet Mondwater Hond & Kat

  1. Voeg één gevuld dopje OxyFresh Pet Mondwater toe aan 1 liter drinkwater;
  2. Herhaal dit iedere keer wanneer je het drinkwater ververst.

Het mondwater is smaak- en geurloos, waardoor zelfs de meest kritische huisdieren niet zullen merken dat het is vermengd met het drinkwater.

Tip: bestel ook OxyFresh Pet Mondspray waarmee je het mondwater als mondspray kunt gebruiken. Hiermee spray je de vloeistof recht in de bek van je huisdier.

Ingrediënten OxyFresh Pet Mondwater Hond & Kat

Water (Aqua), Stabilized Chlorine Dioxide (Oxygene®), Zinc Acetate, Sodium Citrate, Chlorophyllin-Copper Complex, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid en Potassium Sorbate.

Inhoud 485 ML

Totale aanpak gezond gebit voor hond en kat 

1. Poets de tong van je hond of kat regelmatig voor een frissere adem. Met de Licking Pad van Paws Therapy kan je huisdier zijn tong spelenderwijs schoonmaken 

2. Masseer het tandvlees van je kat of hond om de doorbloeding te bevorderen. Gebruik bijvoorbeeld de Dentitek Dubbelzijdige hondentandenborstel

3. Verwijder tandsteen met AE Dogz tandenkrabber of AE Dogz Pet toothstick.

4. Laat je hond of kat op een speeltje kauwen om het gebit sterk te houden. De Juicy Dental Chew Toy is in staat om voedselresten en tandplak te verwijderen. 

5. Verwijder snel en veilig de stinkende adem van je huisdier met de Oxyfresh Pet Gebitsspray.

 

Schrijf je eigen review
OxyFresh® Pet Mondwater Hond Kat
Jouw rating