Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh® Patented Zink Travel Kit

Mondwater, tandpasta en handige extra's voor op reis

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

€ 16,95
Binnenkort leverbaar
 • Bestel er 2 voor € 15,00 per stuk en bespaar 12%
 • Bestel er 4 voor € 13,00 per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €30,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

OxyFresh Patented Zink Travel Kit

Ook tijdens je vakantie wil je natuurlijk verzekerd zijn van een frisse adem en goede mondverzorging. Met deze handige reisset heb je hiervoor alles bij de hand, zonder onnodige ballast. De Travel Kit voldoet aan de voorwaarden voor handbagage en bevat:

 • Pro Formula Fresh mint tandpasta
 • Pro Formula Fresh mint mondwater
 • Bamboe tandenborstel
 • Oolitt Elite Tongschraper
 • Gepatenteerde BrushPicks tandenstokers

Zoals alle producten van OxyFresh speelt de actieve zuurstofformule Oxygene, gecombineerd met zink, de hoofdrol in de tandpasta en het mondwater. Dit bestrijdt de schadelijke bacteriën in je mondholte op een effectieve maar veilige manier. Deze bacteriën zijn anaeroob, dat wil zeggen dat ze gebaat zijn bij een zuurstofarme omgeving. Oxygene en zink maakt hun leefomgeving onleefbaar en neutraliseert bovendien de stinkende gassen die zij uitscheiden.

Pro Formula tandpasta heeft een lage abrasieve (schurende) waarde en is veilig voor kronen, bruggen, implantaten en kunstgebitten.

Ook het Pro Formula Fresh Mint mondwater maakt gebruik van de actieve zuurstofformule Oxygene. Dit wordt ondersteund door xylitol, de natuurlijke zoetstof, die de vorming van tandplak afremt. De formule is gearomatiseerd met etherische pepermuntolie voor een verkoelende, frisse smaak.

De Premium bamboe tandenborstel heeft zachte haren, ideaal voor het opbrengen van de  Pro Formula tandpasta en geschikt voorj gevoelige tanden en tandvlees.

De Oolitt Elite Tongschraper is bedoeld om voor het tanden poetsen de achterkant van je tong te reinigen. Het verwijderen van de bacteriën en voedselresten helpt effectief mee om een slechte adem te voorkomen.

Met de BrushPicks tandenstokers verwijder je veilig tandplak en voedseldeeltjes van tussen je tanden. De tandenstokers hebben een driehoekige punt, die goed tussen je tanden past. Dit stimuleert tevens het tandvlees zonder het te beschadigen.

De OxyFresh Fresh breath zinc Travel Kit is een totaalaanpak voor een frisse adem, maar in hoeveelheden die je kunt meenemen in de handbagage. Zo heb je ook op reis altijd een frisse adem en een gezonde mond.

Inhoud

Tandpasta 1 oz. - 29 ml.

Mondwater 3 oz. - 88 ml.

Bamboe tandenborstel

Oolitt Elite Tongschraper

BrushPicks tandenstokers

Aanwijzingen voor gebruik

Handige reistas

Gebruiksaanwijzing OxyFresh® Patented Zink Travel Kit

 1. Plaats een beetje OxyFresh Tandpasta op de OxyFresh Bamboe Tandenborstel en poets de tanden gedurende twee minuten. Spoel vervolgens na met water;
 2. Schraap nu de tong met de Oolit Tongreiniger;
 3. Vul vervolgens één dopje met OxyFresh Mondwater en spoel de mond met het OxyFresh Mondwater, gedurende 1 minuut. Spoel niet na met water;
 4. Reinig één keer per dag de ruimtes tussen de tanden met de OxyFresh Tandenstokers.

Ingrediëmtem OxyFresh Patented Zink Travel Kit

Tandpasta

Water, calciumcarbonaat, glycerine, Sorbitol, sodium lauryl sulfaat, Chondrus Crispus (Iers mos), Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), natuurlijke smaakstoffen, Mentha Arvensis (munt), menthol, sucralose.

Mondwater

Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), xylitol, zinkacetaat, natriumcitraat, Mentha Piperita (pepermuntolie), natriumhydroxide, kaliumsorbaat.

Schrijf je eigen review
OxyFresh® Patented Zink Travel Kit
Jouw rating