Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh® Fresh Breath Travel Kit

Handige set met mondwater, tandpasta en leuke extra's voor op reis

Rating:
80 % of 100

10% Combineerkorting

€ 16,95
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor € 15,00 per stuk en bespaar 12%
 • Bestel er 4 voor € 13,00 per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €30,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

OxyFresh® Fresh Breath Travel Kit

Natuurlijk wil je ook als je op reis bent je gebit goed verzorgen en verzekerd zijn van een frisse adem. Deze reisset geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt, in uitgekiende hoeveelheden die speciaal zijn afgestemd op reizen en toegestaan in de handbagage. Deze Travel Kit bevat:

 • Fresh Breath Lemon mint tandpasta
 • Fresh Breath Lemon mint mondwater
 • Bamboe tandenborstel
 • Oolitt Elite Tongschraper
 • BrushPicks tandenstokers

OxyFresh’s actieve zuurstofformule Oxygene speelt samen met zink de hoofdrol in zowel de tandpasta als het mondwater. Deze effectieve, maar veilige combinatie bestrijdt de schadelijke bacteriën in je mondholte. Deze anaerobe bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van tandplak en tandsteen, cariës (gaatjes) en tandvleesontstekingen kunnen slecht tegen de extra zuurstof. Bovendien worden de stinkende gassen die zij uitscheiden geneutraliseerd, zodat je adem structureel wordt verfrist.

Het mondwater bevat daarnaast het kalmerende aloë vera en xylitol voor een extra bescherming tegen gaatjes. Zowel tandpasta als mondwater zijn gearomatiseerd met een frisse mix van citroen en munt.

Je brengt de OxyFresh Lemon mint tandpasta aan met de Premium bamboe tandenborstel. Die heeft zachte haren en is dus ook geschikt bij gevoelige tanden en tandvlees.

Voor het tanden poetsen reinig je de achterkant van je tong met de Oolitt Elite Tongschraper. Zo verwijder je de bacteriën en voedselresten van je tong, wat meehelpt om een slechte adem te voorkomen.

Met de BrushPicks tandenstokers kun je veilig tandplak en voedseldeeltjes tussen je tanden verwijderen. Deze gepatenteerde tandenstokers hebben een driehoekige punt, die perfect tussen je tanden past. Hiermee stimuleer je de doorbloeding van het tandvlees zonder het te beschadigen.

Met de OxyFresh Fresh breath Travel Kit heb je alles bij de hand voor een gezonde mond en een frisse adem. De hoeveelheden zijn ideaal voor op reis en toegestaan in de handbagage.

Inhoud

Tandpasta 1 oz. - 29 ml.

Mondwater 3 oz. - 88 ml.

Bamboe tandenborstel

Oolitt Elite Tongschraper

BrushPicks tandenstokers

Aanwijzingen voor gebruik

Handige reistas

Gebruiksaanwijzing OxyFresh® Fresh Breath Travel Kit 

 1. Plaats een beetje OxyFresh Tandpasta op de OxyFresh Bamboe Tandenborstel en poets de tanden gedurende twee minuten. Spoel vervolgens na met water;
 2. Schraap nu de tong met de Oolit Tongreiniger;
 3. Vul vervolgens één dopje met OxyFresh Mondwater en spoel de mond met het OxyFresh Mondwater, gedurende 1 minuut. Spoel niet na met water;
 4. Reinig één keer per dag de ruimtes tussen de tanden met de OxyFresh Tandenstokers.

Ingrediënten OxyFresh® Fresh Breath Travel Kit 

Tandpasta

water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), zinkacetaat, gehydrateerde siliciumdioxide, glycerine, natrium methylcoyltauraat, natuurlijke smaakstoffen, citroenolie, sinaasappelolie, grapefruitolie, bergamotolie, limoenolie, groene muntolie), xylitol, sorbitol, sucralose en Iers mos.

Mondwater

water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), xylitol, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, natuurlijke smaakstoffen, essentiële oliën (citroen, sinaasappel, grapefruit, bergamot, limoen, groene munt), aloë vera gel, sucralose, natriumcitraat, citroenzuur, natriumhydroxide en kaliumsorbaat.

Schrijf je eigen review
OxyFresh® Fresh Breath Travel Kit
Jouw rating