Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh® Anti Gaatjes Fluoride Travel Kit

Handige reisset met mondwater en tandpasta tegen gaatjes

10% Combineerkorting

€ 16,95
Niet op voorraad
  • Bestel er 2 voor € 15,00 per stuk en bespaar 12%
  • Bestel er 4 voor € 13,00 per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €30,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

OxyFresh Anti Gaatjes Travel Kit

Met deze reisset kun je op reis je gebit en tandvlees even goed verzorgen als thuis. De set voldoet aan de voorwaarden voor handbagage en beschermt je tegen gaatjes (cariës), tandplak en een slechte adem. De Cavity Protection Travel Kit bevat alles om met een glimlach op reis te gaan. De set bevat:

  • Cavity Protection tandpasta met fluoride
  • Cavity Protection Fresh Mint mondwater met fluoride
  • Bamboe tandenborstel
  • Oolitt Elite Tongschraper

Het hoofdbestanddeel van de tandpasta en het mondwater in de Cavity Protection Travel Kit bestaat uit onze gepatenteerde zuurstofformule Oxygene, gecombineerd met zink. Een geweldige combinatie, die de schadelijke bacteriën in je mondholte op een veilige manier buiten spel zet.

Voor extra bescherming tegen cariës (gaatjes) zijn ondersteunende ingrediënten toegevoegd als xylitol en fluoride. Een frisse mintsmaak zorgt voor een extra schoon mondgevoel. Uiteraard bevatten Oxyfresh tandpasta en mondwater geen alcohol of andere schadelijke bestanddelen.

De Premium bamboe tandenborstel heeft zachte haren, zodat deze ook geschikt is bij gevoelige tanden en tandvlees.

Met de Oolitt Elite Tongschraper reinig je de achterkant van de tong voor het tanden poetsen. Door de bacteriën en voedselresten te verwijderen voorkom je een slechte adem.

De Cavity Protection Travel Kit kun je altijd en overal gebruiken, de hoeveelheden zijn toegestaan in de handbagage. Zo heb je altijd een frisse en gezonde mond, zelfs als je vlucht is vertraagd.

Gebruiksaanwijzing OxyFresh® Anti Gaatjes Travel Kit

  1. Plaats een beetje OxyFresh Tandpasta op de OxyFresh Bamboe Tandenborstel en poets de tanden gedurende twee minuten. Spoel vervolgens na met water;
  2. Schraap nu de tong met de Oolit Tongreiniger;
  3. Vul vervolgens één dopje met OxyFresh Mondwater en spoel de mond met het OxyFresh Mondwater, gedurende 1 minuut. Spoel niet na met water;

Ingrediënten OxyFresh Anti Gaatjes Travel Kit

Tandpasta

Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), natriumfluoride (0,235%), sorbitol, gehydrateerde silica, glycerine, sodium lauryl sulfaat (SLS), chondrus crispus (Iers mos), sucralose, zinkacetaat, titanium-dioxide, natuurlijke mintsmaak.

Mondwater

Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), natriumfluoride (0,05%), xylitol, natrium benzoaat, kaliumfosfaat, mentha piperita (pepermuntolie), natriumhydroxide, kaliumsorbaat.

Schrijf je eigen review
OxyFresh® Anti Gaatjes Fluoride Travel Kit
Jouw rating