Top

Oxyfresh Mondwater 500ML

  • Oxyfresh Mondwater 500ML
rating 5
(4.9 / 13 Reviews)
15,00
Verwachte levertijd: 1 dag


OXYFRESH MONDWATER

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van 

Chronisch slechte adem
- Monddroogheid
- Amandelsteentjes 
- Tandsteen, cariës en gevoelige tanden
- Ontstekingen aan tandvlees
- Bestel er 2 voor €25

De gepatenteerde en speekselstimulerende formule van Oxyfresh mondwater bestaat uit een unieke combinatie van Oxygene® en zink, dat slechte ademgassen volledig neutraliseert en tegelijkertijd de bacteriën uitschakelt die verantwoordelijk zijn voor cariës, tandvleesproblemen, amandelstenen, tandsteen en aanslag op de tong.

Verschil met andere mondwaters

Actief zuurstof Oxygene

Wat zijn de Ingrediënten?


Reviews (13)
rating 5 (4.9 / 13 Reviews)

Cureo (21-10-2017) rating 5 héél fijn mondwater, zacht van smaak en bijt niet zo extreem als de meeste andere spoelmiddelen. Ik heb veel anders zuurstofmondwaters getest maar die bezitten alsnog veel bijtende stoffen en lijken erg zuur, mijn mond gaat daar van irriteren. OxyFresh is wat duurder, echter is mijn mond er wel een heel stuk gezonder op geworden al na een paar dagen spoelen. Slechte adem is er niet meer, het tandvlees ziet er mooi roze uit en ik heb geen aanslag meer op mijn tong. Ik ben blij dat je dit spoelmiddel elke dag mag gebruiken en het spoelen met oxyfresh neem il daarom ook mee in mijn vaste badkamerritueel. Ik hoop dat er binnenkort een keer een voordeelpakket wordt aangeboden... ?

Tineke (06-09-2017) rating 5 Voorgeschreven door mijn mondhygieniste en ik begrijp waarom!!!!

Karen (26-08-2017) rating 5 Beste mondwater dat ik al geprobeerd heb!

Peter (25-08-2017) rating 4 Het resultaat verrast mij moet ik zeggen. Ik heb eigenlijk alle mondwaters wel een keer gekocht (soort fetisj :)) en dit is toch wel één van de enige mondspoelingen (samen met The Breath Co. en Breezecare) waarbij ik 's morgens niet met een droge stinkende giechel op sta. Ik heb ook het idee dat mijn ademgeir heel veel beter is geworden. Jammer dat de spray er niet meer is. Komt die weer?

Met mij (06-05-2017) rating 5 Kan je ook in een winkel koppen

Met mij (06-05-2017) rating 5 Kan je ook in een winkel koppen

Frederique (26-01-2017) rating 5 Op aanraden van de huisarts gekocht en terecht. Na een aantal dagen gebruikt te hebben is de ademkwaliteit weer zoals het hoort (mijn partner ruikt geen nare luchtjes meer) en het tandvlees is rustiger geworden, een spoelmiddel dat dus goed helpt bij meerdere mondproblemen.

Reactie OxyFresh: Dag Frederique, dank voor de positieve feedback.

Ashley (25-10-2016) rating 5 Hallo Oxyfresh, mijn vriendin raadde mij jullie spoelmiddel aan, maar zit er ook menthol in?

Ferry (25-10-2016) rating 5 Fijne spoeling dat werkt bij verschillende ongemakken in de mondholte. Doordat mijn speekselklieren minder goed werken heb ik veel hinder van slechte adem, tandsteen en irriterend tandvlees. Wat ik vooral fijn vind aan Oxyfresh tov andere producten is dat het niet alleen prettig aanvoelt, maar ook het tandvlees sterker maakt en slechte adembacteriën aanpakt.

Ben (22-08-2016) rating 5 Zeer goed spul. Maar verzending kan sneller

Eduard (11-01-2016) rating 5 Jezusss dit spul werkt écht goed. Kan ik het ook in de winkel kopen zodat ik geen verzendkosten meer hoef te betalen?

Reactie Oxyfresh: Dank voor uw feedback. Oxyfresh is momenteel alleen nog online verkrijgbaar.

Thom (25-12-2015) rating 5 Ideaal voor mensen die last ondervinden van slechte adem en een droge mond

Wesley (08-12-2015) rating 5 Ik heb dit spoelmiddel gekocht op aanraden van een collega. Het helpt voor mij prima tegen een onfrisse adem. Ook merk ik dat sinds het spoelen de amandelsteentjes flink zijn afgenomen tot hele periodes zelfs verdwenen . Verwacht geen frisse mentholsmaak, dit middel is neutraal. Maar ik denk hoe meer een spoelmiddel bijt en brandt des te slechter het is voor je ademkwaliteit

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over