Top

Oxyfresh Mondwater 473ML

  • Oxyfresh Mondwater 473ML
  • Oxyfresh Mondwater 473ML
  • Oxyfresh Mondwater 473ML
rating 5
(4.5 / 22 Reviews)
14,95
Verwachte levertijd: 1 dag


OXYFRESH MONDWATER

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van 

Chronisch slechte adem
Monddroogheid
Amandelsteentjes 
Tandsteen, cariës en gevoelige tanden
Ontstekingen aan tandvlees
Bestel er 2 voor €25

Let op: OxyFresh heeft een vernieuwde verpakking. De formule is uiteraard onveranderd gebleven

De gepatenteerde en speekselstimulerende formule van Oxyfresh mondwater bestaat uit een unieke combinatie van Oxygene® en zink, dat slechte ademgassen volledig neutraliseert en tegelijkertijd de bacteriën uitschakelt die verantwoordelijk zijn voor cariës, tandvleesproblemen, amandelstenen, tandsteen en aanslag op de tong.

Verschil met andere mondwaters

Actief zuurstof Oxygene

Wat zijn de Ingrediënten?


Reviews (22)
rating 5 (4.5 / 22 Reviews)

Claudia (21-11-2018) rating 5 Zeer tevreden over het product! Mijn hele mond was ontstoken en ik had een super slechte adem. Na een weekje spoelen was het al bijna over! Ik vraag me wel af hoe lang ik het mondspoelmiddel kan bewaren? Er staat geen houdbaarheidsdatum op.

Reactie OxyFresh. Dag Claudia. Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat het spoelen met OxyFresh zo goed heeft meegeholpen om van uw ontsteking af te komen. Het product uit deze batch is geldig tot en met juli 2021. U kunt dit nagaan door op de onderkant van de fles te kijken. Fijne dag.

Pascal (19-11-2018) rating 5 Zojuist de leverancier gesproken. En ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik een leverancier na een klacht een groot compliment ga geven! Fout toegeven en probleem oplossen! Hoe simpel kan het zijn. Kunnen we met zijn allen wat van leren.

Pascal (17-11-2018) rating 2 1e bestelling. Levering super snel. Top. Maar dan;
Je bestelt 500 ml mondwater en krijgt 473 ml....
Je bestelt een tongschraper (volgens afbeelding een metalen) en krijgt een plastieken! Sta je bij mij toch echt met 2-0 achter..!! Zal jullie ma gelijk ff bellen...

Reactie DeMondzorgzaak.nl: Dag Pascal. Bedankt voor uw review. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en zijn samen tot een oplossing gekomen. Fijne dag, groet Peter

Aurelio (14-10-2018) rating 4 Wel wat prijzig maar doet wat het zegt.
Ik heb implantaten dus goede zorg voor mijn gebit is belangrijk. Dit product geeft je een schoon gevoel.

Had geregeld last van tonsilstones maar sinds ik dit product gebruik heb ik hier geen last meer van gehad. Mijn vrouw gebruikt het inmiddels ook, Ikzelf gebruik het zo'n 2 a 3 keer per dag en dan 1 dopje.

Ss (07-07-2018) rating 5 Hoe lang is het houdbaar?

Reactie OxyFresh: Bedankt voor uw bericht. De producten zijn 1,5 tot 3 jaar houdbaar.

Yvonne (05-07-2018) rating 5 Ik wil nog even van de gelegenheid gebruik maken je te laten weten heel blij te zijn de producten van Oxyfresh die mij na jaren van slechte adem na het allereerste gebruik ervan hebben verlost. Jaren lang heb ik dokter en tandarts gevraagd wat ik er aan kon doen zonder resultaat. Via het internet informatie en recensies over jullie producten gevonden, uitgeprobeerd en vanaf dag 1 geen slechte adem meer gehad. Kan nu gewoon weer zonder schaamte tegen iemand praten.

Ik zal niet meer zonder kunnen ;-)

Melany (04-07-2018) rating 1 Ik heb de bestelling gedaan en betaald op 26 juni jl. Nog niks binnen! Erg teleurstellend.

Reactie OxyFresh: Dag Melanie, bedankt voor uw bericht. Natuurlijk gaan we dit oplossen. Zou u ons uw ordernummer kunnen sturen via het contactformulier. Ik zal ervoor zorgen dat u het morgen in huis heeft.

Juppie (13-06-2018) rating 3 Ik heb het net ontvangen maar kan nergens terugvinden of je het na een spoelbeurtje MOET uitspugen.

Reactie OxyFresh. Bedankt voor uw bericht. U kunt een mondwater, ongeacht van welk merk, beter niet drinken. Gelieve de tong uitsteken tijdens het gorgelen zodat u ook goed de keelamandelen bereikt. Na 2 minuten uitspugen. Liever niet naspoelen met water zodat de formule de tijd krijgt goed door te werken. Fijne dag.

Marja (06-03-2018) rating 5 Ik geef het na een keer gebruiken er dikke voldoende . Het eerste spoelmiddel wat niet prikt op de tong. Ik gebruik het voor mijn onderhuidse aft en hoop dat het gaat werken. Krijg je geen aanslag op je tanden en kiezen ?

Cureo (21-10-2017) rating 5 héél fijn mondwater, zacht van smaak en bijt niet zo extreem als de meeste andere spoelmiddelen. Ik heb veel anders zuurstofmondwaters getest maar die bezitten alsnog veel bijtende stoffen en lijken erg zuur, mijn mond gaat daar van irriteren. OxyFresh is wat duurder, echter is mijn mond er wel een heel stuk gezonder op geworden al na een paar dagen spoelen. Slechte adem is er niet meer, het tandvlees ziet er mooi roze uit en ik heb geen aanslag meer op mijn tong. Ik ben blij dat je dit spoelmiddel elke dag mag gebruiken en het spoelen met oxyfresh neem il daarom ook mee in mijn vaste badkamerritueel. Ik hoop dat er binnenkort een keer een voordeelpakket wordt aangeboden... ?

Tineke (06-09-2017) rating 5 Voorgeschreven door mijn mondhygieniste en ik begrijp waarom!!!!

Karen (26-08-2017) rating 5 Beste mondwater dat ik al geprobeerd heb!

Peter (25-08-2017) rating 4 Het resultaat verrast mij moet ik zeggen. Ik heb eigenlijk alle mondwaters wel een keer gekocht (soort fetisj :)) en dit is toch wel één van de enige mondspoelingen (samen met The Breath Co. en Breezecare) waarbij ik 's morgens niet met een droge stinkende giechel op sta. Ik heb ook het idee dat mijn ademgeir heel veel beter is geworden. Jammer dat de spray er niet meer is. Komt die weer?

Met mij (06-05-2017) rating 5 Kan je ook in een winkel koppen

Met mij (06-05-2017) rating 5 Kan je ook in een winkel koppen

Frederique (26-01-2017) rating 5 Op aanraden van de huisarts gekocht en terecht. Na een aantal dagen gebruikt te hebben is de ademkwaliteit weer zoals het hoort (mijn partner ruikt geen nare luchtjes meer) en het tandvlees is rustiger geworden, een spoelmiddel dat dus goed helpt bij meerdere mondproblemen.

Reactie OxyFresh: Dag Frederique, dank voor de positieve feedback.

Ashley (25-10-2016) rating 5 Hallo Oxyfresh, mijn vriendin raadde mij jullie spoelmiddel aan, maar zit er ook menthol in?

Ferry (25-10-2016) rating 5 Fijne spoeling dat werkt bij verschillende ongemakken in de mondholte. Doordat mijn speekselklieren minder goed werken heb ik veel hinder van slechte adem, tandsteen en irriterend tandvlees. Wat ik vooral fijn vind aan Oxyfresh tov andere producten is dat het niet alleen prettig aanvoelt, maar ook het tandvlees sterker maakt en slechte adembacteriën aanpakt.

Ben (22-08-2016) rating 5 Zeer goed spul. Maar verzending kan sneller

Eduard (11-01-2016) rating 5 Jezusss dit spul werkt écht goed. Kan ik het ook in de winkel kopen zodat ik geen verzendkosten meer hoef te betalen?

Reactie Oxyfresh: Dank voor uw feedback. Oxyfresh is momenteel alleen nog online verkrijgbaar.

Thom (25-12-2015) rating 5 Ideaal voor mensen die last ondervinden van slechte adem en een droge mond

Wesley (08-12-2015) rating 5 Ik heb dit spoelmiddel gekocht op aanraden van een collega. Het helpt voor mij prima tegen een onfrisse adem. Ook merk ik dat sinds het spoelen de amandelsteentjes flink zijn afgenomen tot hele periodes zelfs verdwenen . Verwacht geen frisse mentholsmaak, dit middel is neutraal. Maar ik denk hoe meer een spoelmiddel bijt en brandt des te slechter het is voor je ademkwaliteit

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over