Top

Fluoride Dental Gel

  • Fluoride Dental Gel
  • Fluoride Dental Gel
  • Fluoride Dental Gel
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
15,00
Verwachte levertijd: 1 dag

Wanneer je je favoriete eten en drinken laat staan omdat je last hebt van gevoelige tanden, dan wordt het tijd om de strijd aan te gaan met behulp van de Fluoride Dental Gel van OxyFresh.


Deze krachtige maar mondvriendelijke gel helpt het tandglazuur sterker te maken waardoor tandgevoeligheid afneemt. 

Tegelijkertijd beschermt de gel niet alleen het tandvlees tegen bacteriën, maar helpt helpt de Fluoride Dental Gel ook gaatjes voorkomen en zet het stinkende ademgassen om in een frisse adem. Dit allemaal verpakt in een veilige, effectieve en makkelijk aan te brengen formule.

  • Gaat tandgevoeligheid tegen
  • Maakt tandglazuur sterker
  • Voorkomt gaatjes 
  • Verlicht irritaties aan tandvlees
  • Heelt ontstoken weefsel 
  • Behoudt de PH waarde in de mond 
  • Werkt pijnverlichtend bij zweertjes, aften, monddroogheid en na het krijgen van een beugel of als je je hebt verbrand aan hete patat.

Fluoride is een mineraal. Elke dag verliest het tandglazuur mineralen en bouwt het weer mineralen op met fluoride, calcium en fosfaat. Dit proces heet demineralisatie en remineralisatie.

De mineralen verdwijnen van de tanden wanneer ze worden blootgesteld aan zuren die worden uitgestoten door plak, bacteriën en suikers in de mond.

Wanneer de afbraak van mineralen sneller verloopt dan de opbouw, ontstaan er gaatjes en gevoelige tandhalzen.

Door de tanden enkele minuten te voorzien van fluoride wordt het glazuur sterker gemaakt tegen zuuraanvallen. Hierdoor wordt de kans op gaatjes aanzienlijk verkleind en neemt gevoeligheid af.

Het verschil met andere fluoride-middelen is dat de OxyFresh Fluoride Dental gel een hogere dosis (.22%) bevat. 

Gebruiksaanwijzing 

Vul een bitje met de Fluoride Dental Gel en plaats het op de gevoelige tandhalzen of op het geïrriteerde weefsel. Laat de gel minstens 5 minuten intrekken. Zorg ervoor dat je daarna minstens 30 minuten niet eet of drinkt.

Ingrediënten: Sodium Fluoride .22%. Water (Aqua), Xylitol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Sodium Chlorite (Oxygene® - Stabilized Chlorine Dioxide), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Propylene Glycol, Methylparaben, PropylparabenReviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

EricF (15-11-2017) FullFullFullFullFull Uitstekende gel voor gevoelige tandhalzen, breng het aan in zo'n bitje en zet het een tijdje op je kaak, binnen twee weken is de gevoeligheid verdwenen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten