Top

OxyFresh Pet Dental Spray (Voor dieren)

  • OxyFresh Pet Dental Spray (Voor dieren)
  • OxyFresh Pet Dental Spray (Voor dieren)
12,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Oxyfresh Pet Dental Spray: Spray tegen tandsteen en geur uit de bek bij honden en katten


●     Zorgt voor een schone adem;
●     Reinigt tanden en tandvlees;
●     Uitermate veilig voor katten en honden;
●     Goed voor de gezondheid van het dier;
●     Aangeraden door dierenartsen


Het verschil met andere middelen


Terwijl andere middelen alleen een vieze geur maskeren, pakt Oxyfresh Pet Dental Spray het probleem bij de wortel aan. Het toverwoord is ‘Oxygene’, oftewel: gestabiliseerde chloordioxide en zink. Dit ingrediënt neutraliseert de slechte adem van je kat of hond. Het is veilig voor alle dieren, omdat het namelijk een niet-giftig ingrediënt is.

De slechte adem wordt op een moleculair niveau aangepakt. Daar komt nog bij dat dit middel ook daadwerkelijk de mondgezondheid van je huisdier aanpakt. Zo wordt bijvoorbeeld tandplak en tandsteen voorkomen.


Wat doet de formule?


Dankzij de actieve formule van Oxyfresh Pet Dental Spray wordt de vieze adem van de kat of hond geneutraliseerd. Oxygene zorgt ervoor dat het probleem wordt verholpen door schadelijke bacteriën daadwerkelijk uit te schakelen.

Oxyfresh Pet Dental Spray zorgt voor behoud van het natuurlijke evenwicht in de bek. Het gebit en het tandvlees van de hond of kat worden op een effectieve manier onderhouden.


Waarom dit product?


Gezonde tanden zorgen ervoor dat je hond 2 tot 5 jaar langer leeft. Het kost met dit middel maar tien seconden per dag om tandziekten te voorkomen. Dit middel is volledig geur- en smaakloos. Perfect voor huisdieren, omdat katten en honden smaakjes vaak vies vinden. Het middel is dusdanig opgebouwd, dat het 100% veilig is voor honden en katten.

Twee keer sprayen per dag zorgt ervoor dat het gebit en het tandvlees schoon blijven en vervelende klachten voorkomen worden. Oxyfresh Pet Dental Spray voorkomt een vieze, stinkende bek.

De producten van Oxyfresh worden al meer dan 30 jaar aangeraden door dierenartsen over de hele wereld. Dit middel is dan ook zonder schadelijke stoffen opgebouwd, zodat het echt een verantwoorde keus is.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over