Top

Oxyfresh Sensitive Tandpasta (pro formula)

 • Oxyfresh Sensitive Tandpasta (pro formula)
 • Oxyfresh Sensitive Tandpasta (pro formula)
 • Oxyfresh Sensitive Tandpasta (pro formula)
12,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Oxyfresh Fresh Mint Sensitive Toothpaste: de minst schurende tandpasta op de markt. Perfect voor mensen met gevoelige tanden of veneers. 

Mooi gepolijste tanden, gesealde kiezen en eindelijk alles recht: dat wil je graag zou houden. Oxyfresh Fresh Mint Sensitive Toothpaste is de enige tandpasta die wél schoonmaakt, maar niet schuurt.

Actie: Bestel er 4 voor 10 euro per stuk

Waarom Oxyfresh?

 • Laagste RDA, dus geen slijtageslag
  Wat mooi is, moet je mooi houden. In gewone whitening-tandpasta’s zitten echter allerlei schurende stoffen met een hoge RDA-waarde, oftewel de Relative Dentin Abrasivity. Onder de oppervlakte van je parelwitte glimlach verwijderen ze aanslag, maar slopen ze tegelijkertijd je tandglazuur. Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste heeft een van de laagste RDA-waarden van alle tandpasta’s: slechts 45, tegenover een gemiddelde van meer dan 100! 
 • Frisse adem, de hele dag door
  Het geheim? Actief zuurstof! Bacteriën die de vieze mondgeur veroorzaken, zoeken altijd droge, zuurstofarme plekjes om zich te vermenigvuldigen. Het actieve zuurstof in Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste laat alle bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. De milde pepermuntolie zorgt bovendien voor een frisse smaak.
 • Geen alcohol
  De Bob onder de tandpasta’s. Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste is gegarandeerd alcoholvrij, in tegenstelling tot veel andere mondproducten. Alcohol zorgt voor een droge en brandende mond, waar juist bacteriën op afkomen. Liever laten staan dus.
 • Zuurneutraal
  Dranken met koolzuur of fruitsap bevatten veel zuren en zorgen voor een zuuraanval op je gebit. Helaas zitten in veel reguliere tandpasta’s ook zure middelen die de balans van je mondflora ernstig verstoren. Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste is zuurneutraal en beschermt en kalmeert je mond en tandvlees.
 • Vrij van chemicaliën en kunstmatige stoffen
  Less is more. Je hebt echt niet veel nodig om er mooi uit te zien. Dus ook geen agressieve chemicaliën, kunstmatige abrasieven, kleurstoffen of zoetstoffen in je tandpasta. Oxyfresh bevat alleen natuurlijke producten als zink, carragenen en essentiële oliën die je mond en gebit niet aantasten en geen vieze nasmaak hebben. Daar ga je pas echt van stralen!
 • Gaat vier keer zo lang mee
  Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste is erg geconcentreerd. Je hebt maar liefst vier keer zo weinig tandpasta nodig als uit een gewone tube. Zo hoef je niet op een houtje te bijten én spaar je het milieu.
 • Best getest 
  Oxyfresh kwam onlangs als grote winnaar uit de bus bij een grote internationale studie. Vijftig mensen met vergevorderde tandvleesontsteking gebruikten een jaar lang verschillende mondproducten. Wat bleek? De Oxyfresh-producten waren effectiever in het verwijderen van tandplak dan de reguliere mondproducten bij de drogist. Ook de tandvleesconditie was aanzienlijk verbeterd bij de Oxyfresh-gebruikers.

Oxyfresh: goed voor jou en het milieu
Stoffen die goed en veilig zijn voor ieders gezondheid, gebit en het milieu: dáár staat Oxyfresh voor. Daar horen geen agressieve en onnatuurlijke producten bij. Met Oxyfresh kies je voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, elke dag opnieuw.

Geschikt voor gevoelige tanden
Oxyfresh is veilig voor alle soorten tanden, van melktand tot kunstgebit. Daarnaast heb je extra veel baat bij Oxyfresh Fresh Mint Toothpaste bij:

 • facings of veneers
 • gevoelige tanden (bijvoorbeeld door whitening producten)
 • ontstoken tandvlees

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over