Top

Oolitt Tongreiniger

  • Oolitt Tongreiniger
  • Oolitt Tongreiniger
rating 4
(3.5 / 2 Reviews)
8,00
Verwachte levertijd: 1 dag


OOLITT TONGREINIGER

Verwijdert tongaanslag
Tegen slechte adem en een vieze mondsmaak
Vandaag besteld, morgen in huis
Het beste te gebruiken met Oxyfresh Tandpasta 
✓ Bestel de 2e met 50% korting

Oollit is een effectieve tool tegen slechte adem. 90% van slechte adem komt door vieze aanslag achter op de tong. Met de Oolitt tongschraper kunnen bacteriën eenvoudig van de tong worden geschraapt. 

Tongplak
Witte tongaanslag is een teken dat bacteriën zich hebben gevestigd tussen de ruwe kloofjes van de tong. Omdat ze voornamelijk stinkende ademgassen uitstoten, is het belangrijk om deze bacteriën zo snel mogelijk weg te poetsen. Oolitt is hiervoor de ideale tool. Waarom?

Omdat andere tongschrapers zich voornamelijk concentreren op de oppervlakte van de tong, blijven er nog steeds bacteriën achter die zich bevinden IN het tongslijmvlies, waardoor je dus nog steeds een slechte adem hebt. Oolitt vergeet deze bacteriën niet. Zij poetst óók de bacteriële groei tussen de tongkloofjes weg. 

Hoe werkt het?
1. Breng een beetje Oxyfresh Tandpasta aan op je tandenborstel en verdeel het zachtjes over de tong. 

2. Laat de tandpasta 1 minuut inwerken

3. Neem nu de Oolitt en beweeg 4 keer over de tong zonder druk te zetten.

4. Kantel nu het schrapertje en verwijder de bacteriën door van achter naar voren te schrapen.

Voor het complete pakket tegen aanslag op de tong klik hier

Reviews (2)
rating 4 (3.5 / 2 Reviews)

Maarten (01-06-2017) rating 2 Deze schraper is echt slecht voor je tong. Schraapt veel te hard waardoor je tong (pupillen) beschadigen. Snap niet dat een fabrikant van best goede mondwater zo'n schraper maakt. Ik ga terug naar mijn Orabrush welke veel zachter is voor de tong.

Reactie OxyFresh:
Dag Maarten. Vervelend dat de schraper voor u niet het juiste effect heeft gebracht. Bij het gebruik van de rager, gelieve geen kracht zetten. Beweeg enkele keren heen en weer en laat de 'ribbels' het werk doen. Mocht dit voor u niet helpen, graag even contact opnemen via de mail, dan zullen we met een oplossing komen.

Dirk (24-01-2016) rating 5 Voor mij de meest effectieve reiniger van alle schrapers die ik heb geprobeerd, hiervan wordt mijn tong goed schoon. Ik gebruik het een keer of drie in de week, dat is voldoende voor mij om mijn tong roze van kleur te houden.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over